Horváth Szonja remekelt az Országos Bajnokságon!

2016-04-10

A Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség idén 13. alkalommal rendezte meg, a Gyerek Országos Bajnokságát, Pécsett.
A versenyen a fiatalok számot adtak tudásukról, technikai (formagyakorlat-szinkron formagyakorlat-fegyveres formagyakorlat-önvédelem) illetve küzdelmi (földharc-stop semi contact-C-Viadal) számokban.
A sok iskolai szünet miatt, a gyerek edzések jócskán elmaradtak a márciusi hónapban, de ennek ellenére, az A KLUB Kempo SE képviseltette magát, Horváth Szonja személyében. Szonja három számban indult, ebből kettőször a dobogó legmagasabb fokára állhatott, magyar bajnoki éremmel a nyakában, ami nagyon nagy öröm, és büszkeség számunkra.
IMG_3411

Szonja magas létszámú mezőnyben tudott a legjobb lenni formagyakorlatával (amit korábban szintén megnyert, Törökbálinton).

IMG_3402 IMG_3436

Földharc számban szintén aranyérmes lett, követve az edzői utasításokat, a pozíciókat megtartva egyértelmű pontozással tudott győzedelmeskedni.

IMG_3432 IMG_3426

Végül a stop semi contact versenyszám következett, ahol 1,5 perces menetidő állt a versenyzők rendelkezésére, hogy minél több pontot összegyűjtsenek. Amint a vezetőbíró találatot (érintéses) lát, megállítja a mérkőzést, az oldal bírókkal (2 oldal bíró) pontot jeleznek. Itt Szonja ellenfelét a bírók jobbnak találták, bár mi máshogy láttuk, a precíz technikákat nagyon szépen tudta kivitelezni, így a második helyezést sikerült megszereznie.

IMG_3423

Az összesítés végül, két magyar bajnoki arany, és egy ezüst! Büszkék vagyunk!

IMG_3409 IMG_3420

A versenyen jelen voltak bíróként és edzőként, Lévai László (2.Dan) és Csorba Dániel (1.Dan)


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Legutóbbi hozzászólások